Manifestsenteret

Ledige stillinger

Vi søker off. godkjent Sykepleier/Vernepleier til 100% vikariat fra 1. august, eller etter avtale til 31.august 2025.

Er du nysgjerrig på å jobbe tverrfaglig og i dybden med pasienter som har komplekse vansker i en døgninstitusjon for PHV (Psykisk Helsevern). På avdeling 2 behandler vi mennesker med samtidig rusavhengighet og psykiske lidelser, primært traumer, personforstyrrelser og utredning.

Om du er fleksibel, robust og engasjert så passer du inn hos oss! Vi jobber i team rundt hver pasient og tilpasser individuelt til den enkelte pasient sitt behov.

På Manifestsenteret vil du ha en variert og spennende arbeidshverdag som miljøterapeut, i et godt arbeidsmiljø. Du vil ha ansvar for medisinhåndtering og oppfølging av somatisk helse i samarbeid med avdelingens lege. Miljøterapeutiske oppgaver vil være blant annet: fysisk aktivitet, gruppeterapi, ADL-trening, undervisning, møter med eksterne samarbeidspartnere, mm. Du vil til enhver tid inngå i behandlingsteamet til ca. 3 pasienter.

Stillingen innebærer todelt turnus med arbeid hver 3. helg.

Ønskede kvalifikasjoner:
Søkere må ha godkjent norsk autorisasjon som sykepleier eller vernepleier. Erfaring innen rusproblematikk (avhengighet) og psykiske lidelser vil være en fordel, gode evner til relasjonsbygging og tverrfaglig samarbeid samt evne til å arbeide løsningsorientert, systematisk og målrettet. Personlig egnethet vil vektlegges og ved ellers like kvalifikasjoner vil en mann bli foretrukket av hensyn til personalsammensetningen.

Vi kan tilby:
Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, et dynamisk, inkluderende og engasjert arbeidsfellesskap. Velferdstilbud, pensjonsordning og lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 28.08.24 Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Spørsmål kan rettes til: Avdelingsleder avd. 1, Laila Winblad Hauge tlf:  95973718 eller avdelingsleder avd. 2 Bjørn Thomas Lien  tlf: 97095246

Søknad vedlagt CV sendes inn på Finn.no eller til post@manifestsenteret.no