Manifestsenteret

Vi har ledig stilling som sosionom i 100% fast stilling

Vi søker engasjert og teamorientert sosionom til allsidige arbeidsoppgaver på avdeling 4.

Som sosionom vil du jobbe miljøterapeutisk og være en del av tverrfaglig behandlingsteam for 2-3 pasienter. Du vil være involvert i ulike aktiviteter knyttet til pasientenes timeplan, som f.eks. fysisk aktivitet, temagrupper, ADL-trening, undervisning, møter med eksterne samarbeidspartnere mm. Du vil også være en sosialfaglig ressursperson for dine kollegaer. Vi har forøvrig sosionom på hver avdeling og i inntaksteamet vårt.

Stillingen innebærer 2-delt turnus med arbeid hver 3. helg.

Ønskede kvalifikasjoner:
Søker må beherske norsk, både muntlig og skriftlig. Kompetanse og erfaring innen rusproblematikk (avhengighet) og psykiske lidelser vil være en fordel, men vi ser først og fremst etter en fagperson med interesse for feltet og som passer inn i våre behandlingsteam. Vi ønsker at du har gode evner til relasjonsbygging og gode kommunikasjonsferdigheter. Du må like tverrfaglig samarbeid samtidig som du har evne til å arbeide selvstendig og løsningsorientert, systematisk og målrettet. Personlig egnethet vektlegges.

Vi kan tilby:
Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, et kompetent, inkluderende, humoristisk og engasjert arbeidsfellesskap, velferdstilbud (treningsfasiliteter, personalhytte på fjellet), pensjonsordning og lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 31.08.24, søknader vil bli vurdert fortløpende

Spørsmål kan rettes til: Avdelingsleder avd. 4 Elisabeth Holmen Winsnes Tlf. 90778373 eller avdelingsleder avd. 3 Line Brudvik Tlf. 45027087 fra 15.07.24.

Søknad vedlagt CV sendes via finn.no eller til post@manifestsenteret.no