Manifestsenteret

Sykepleier – vernepleier til vikariat samt sommervikarer

Vi søker sykepleiere eller vernepleiere til vikariat og sommervikarer

60-100% vikariat fra d.d.- 31.12.20

Vi søker fleksibel og engasjert syke- eller vernepleier som kan være en ressurs for flere av våre avdelinger. Vi har fire avdelinger, med litt ulik profil, men som alle tilbyr langtidsbehandling for pasienter med samtidig rusavhengighet og psykiske lidelser. I tiden fremover har vi et behov for å styrke bemanningen i miljøterapien. Det kan være aktuelt med forlengelse av vikariatet.

Så dersom du er nysgjerrig på behandling av vår pasientgruppe er engasjert og teamorientert og klar for en variert og spennende arbeidshverdag; er du vår mann/kvinne!

Som miljøterapeut hos oss vil du være involvert i ulike aktiviteter knyttet til pasientenes behandling; som f.eks. fysisk aktivitet, grupper, ADL-trening, undervisning, møter med eksterne samarbeidspartnere, medisinhåndtering mm. Stillingen innebærer 2-delt turnus med arbeid hver 3. helg.

Ønskede kvalifikasjoner:
Søkere må ha godkjent norsk autorisasjon som sykepleier eller vernepleier. Erfaring innen rusproblematikk (avhengighet) og psykiske lidelser vil være en fordel, gode evner til relasjonsbygging og tverrfaglig samarbeid samt evne til å arbeide løsningsorientert, systematisk og målrettet. Personlig egnethet vil vektlegges.

Sommervikarer

Stillingene innebærer 80-100% stilling i turnus med helgearbeid i ukene 26-33.

Vi ønsker personer med helse -eller sosialfaglig utdanning og gjerne erfaring fra feltet. Du vil være involvert i miljøarbeid og ulike aktiviteter knyttet til pasientenes behandling og timeplan.

Vi kan tilby:
Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, et dynamisk, inkluderende og engasjert arbeidsfellesskap, velferdstilbud, pensjonsordning og lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 29.mars 2020, men søknader vil bli behandlet fortløpende.

Spørsmål kan rettes til: Avdelingsleder Bjørn Thomas Lien tel. 31 29 76 72 eller Avdelingsleder Elisabeth Holmen Winsnes tel. 31 29 76 95.

Søknad vedlagt CV sendes til post@manifestsenteret.no