Manifestsenteret

Ledig stilling som Sykepleier – Vernepleier

ledig stilling som sykepleier eller vernepleier

Vi søker etter Sykepleier / Vernepleier til 100% vikariat i avd. 1 og 2

Avdeling 1 og 2 søker engasjert og teamorientert syke- eller vernepleier til allsidige arbeidsoppgaver. Hos oss vil du vil være involvert i ulike aktiviteter knyttet til pasientenes behandling; f.eks. grupper, fysisk aktivitet, ADL-trening, undervisning, møter med eksterne samarbeidspartnere mm. For alle stillingene er det 2-delt turnus med arbeid hver 3. helg.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Søkere må ha godkjent norsk autorisasjon som syke- eller vernepleier.
  • Kompetanse og erfaring innen rusproblematikk (avhengighet) og psykiske lidelser vil være en fordel, men vi ser først og fremst etter en dyktig fagperson med interesse for feltet og som passer inn i våre behandlingsteam.
  • Vi ønsker at du har gode evner til relasjonsbygging og tverrfaglig samarbeid samt evne til å arbeide løsningsorientert, systematisk og målrettet.

Vi kan tilby:
Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, et dynamisk, inkluderende og engasjert arbeidsfellesskap, velferdstilbud, pensjonsordning og lønn etter avtale.

Søknadsfrist:
16. april 2023. Vi vil behandle søknader fortløpende, da vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Vikariatet varer ut august 2024.

Spørsmål kan rettes til:
Avdelingsleder Bjørn-Thomas Lien, mobil 97 09 52 46
Avdelingsleder Laila W. Hauge, mobil 95 97 37 18

Søknad med vedlagt CV sendes via www.finn.no eller til post@manifestsenteret.no